Handbol

Dos jugadors més per al Sarrià

Handbol. Els extrems Isaac Alemán i Roc Segarra s’afegeixen a Pau Palacios i Gerard March, ‘Popi’, per a l’equip de Salva Puig, en el debut del conjunt sarrianenc a Plata aquest curs que ve

La Unió Esportiva Sarrià ha afegit dos noms més a la llista de jugadors que incorpora per al debut a Plata: Isaac Alemán i Roc Segarra. Tots dos tenen 24 anys i són extrems –esquerre i dret respectivament–, i s’afegeixen a Pau Palacios i Gerard March, Popi, com a novetats respecte a l’equip que va assolir l’ascens. El Sarrià que debutarà a Plata també presenta cares noves a la banqueta, el màxim responsable de la qual serà el vallesà Salva Puig.

Alemán és un extrem esquerre format al GEiEG i que també va jugar a l’Handbol Gironès i al Bordils. Al Blanc i Verd va arribar a la primera estatal amb el segon equip, que es va enfrontar al Sarrià precisament dues temporades (2016-18). En la segona del filial Blanc i Verd en la categoria Alemán ja no hi era perquè va anar al BM Montequinto de Sevilla, també de primera estatal.

Roc Segarra es va formar a La Roca i aquesta darrera temporada jugava al Palautordera –sis gols contra el Sarrià en el 21-27 al Vallès i un en el 29-21 al pavelló sarrianenc–. És un extrem dret, amb bona finalització i que també ha jugat al Mataró.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)