Rugbi

La Santboiana renova Afa Tauli

Rugbi. El capità, que ha superat ja la barrera de les cent marques a Sant Boi, disputarà la seva vuitena temporada a Catalunya. També han renovat Jonny Bentley i Marco Mason

La UE Santboiana ha confirmat la renovació per a la propera temporada del seu capità, Afa Tauli, i de dos dels seus jugadors més determinants, Jonny Bentley i Marco Mason vestira.

Afa Tauli, d’ascendència samoana, disputarà la seva vuitena temporada a Sant Boi per seguir engrandint un llegat ja històric al Baldiri Aleu. La seva llarga presència a la lliga li ha permès, a més, debutar amb la selecció espanyola. A Sant Boi ha disputat 151 partits a la lliga i sis a la copa i ha anotat anotant un total de 101 marques. Aquesta temporada, Tauliha estat capaç de superar el centenar d’assajos, fita només assolida amb anterioritat a la lliga espanyola pel santboià Albert Malo i per Iván Criado.

Bentley també allargarà la seva vinculació amb la Santboiana. El jugador neozelandès, que aquest any ha exercit a més en tasques d’entrenador dels tres quarts, ha estat capaç de materialitzar una bona primera temporada a Sant Boi. Les seves xifres han estat de 20 partits de lliga , 8 marques, 14 transformacions i 14 cops de càstig (110 punts).

El Baldiri Aleu també gaudirà un any més de la potència de Marco Mason. El sud-africà, valorat com un dels millors jugadors de la lliga 2018/19, disputarà la seva segona temporada a Sant Boi després de tancar un primer curs amb bones sensacions individuals. Mason ha disputat 17 partits de Lliga, ha fet 6 assajos, 24 transformacions i 11 cops de càstig (111 punts).

La UE Santboiana incorporarà aquest mercat d’estiu nous jugadors amb experiència en altres lligues del món per completar un projecte que permeti a l’equip tornar a disputar el “play-off” pel títol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)