Handbol

El Sarrià jugarà contra el Granollers el 18 d’agost

Handbol. L’equip de Salva Puig jugarà cinc partits de preparació durant la pretemporada abans de fer el seu debut a la divisió de plata

La UE Sarrià començarà la pretemporada amb un partit contra el Fraikin Granollers, de l’Asobal, el 18 d’agost. Els vallesans també seran el rival dels gironins en una de les semifinals de la supercopa de Catalunya en una data que encara s’ha de concretar. La pretemporada per a l’equip començarà el 7 d’agost i ja hi ha tots els partits planificats. Els gironins, que s’estrenaran a la divisió de plata, han programat duels contra el Barça B (Sarrià, 31 d’agost), a la pista del Sant Quirze (1 de setembre), a casa contra el Garbí (4 de setembre) i també a casa contra el Banyoles (6 de setembre); aquests tres últims equips, de categories inferiors. L’entrenador, Salva Puig, necessitarà temps i partits per acoblar les diferents peces que ha incorporat a l’equip: Palacios, March, Alemán i Segarra.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)