Golf

Arnaus disputa el segon ‘major’ en l’obert britànic

Golf. El jugador català va aconseguir el bitllet amb el segon lloc en el Masters d’Andalusia. Woods aspira al seu setzè Grand Slam i a acostar-se a només dos títol del rècord de Nicklaus

“Estic tremendament il·lusionat de poder estar aquí. Tinc una bona sensació en general i em sento preparat per disfrutar aquesta setmana.” Adri Arnaus encara, amb la motivació alta, la seva segona participació en un torneig del Grand Slam. El jugador de Moià debutarà avui en l’obert britànic de golf, tot just unes setmanes després de disputar l’obert dels Estats Units, en què va aconseguir superar el tall. Arnaus, 128è del rànquing mundial i company de generació del basc Jon Rahm, va aconseguir el bitllet per a l’obert britànic amb la segona posició en el Masters d’Andalusia. Aquest resultat va estroncar una ratxa de tres mesos en què només havia superat el tall en un de sis tornejos del circuit europeu.

Entre els favorits a la victòria, l’armada americana intentarà imposar-se als seus rivals europeus i aconseguir el pòquer de victòries en els tornejos major aquest 2019. Tiger Woods, vencedor del Masters d’Augusta, hi arriba especialment il·lusionat per la possibilitat de sumar el seu setzè títol d’un Grand Slam i amenaçar el rècord de divuit de Jack Nicklaus.

L’americà, justament, va ressuscitar l’any passat en l’obert britànic, que ha guanyat tres cops (2000, 2005 i 2006), després d’una llarguíssima crisi a causa de les lesions i els seus problemes personals. Va posar-se líder en l’última jornada, però finalment va acabar superat per l’italià Francesco Molinari, que també estarà entre els favorits d’aquesta edició. També caldrà tenir en compte l’americà Brooks Koepka, número un del món i vencedor dels dos últims oberts dels Estats Units.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)