Handbol

Doble victòria

Handbol. El KH-7 i el Fraikin BM Granollers resolen amb triomfs els primers amistosos del curs contra el Selfoss islandès i el Port Sagunt

El KH-7 i el Fraikin BM Granollers van disputar ahir al Palau d’Esports els primers partits de pretemporada amb sengles victòries contra el Selfoss islandès (39-14), que acaba de baixar a la segona lliga estatal, i el Port Sagunt (33-26, 13-15 al descans), que retornarà a la lliga Asobal.

Després d’aquesta primera presa de contacte, els dos equips granollerins se centraran de ple en la supercopa de Catalunya. El Fraikin jugarà diumenge (17 h) a Sarrià de Ter la semifinal masculina i el KH-7 haurà d’esperar fins dimecres (21 h) per enfrontar-se al Sant Vicenç dels Horts. Els dos partits es podran seguir pel canal de youtube de la Federació Catalana d’Handbol. Si imposen la seva jerarquia, les dues finals es disputarien el divendres 23 a Igualada. Al final de la pretemporada arribarà un dels plats forts amb el torneig internacional d’handbol, el dia 26 i en plena festa major de Granollers, en què els dos equips s’enfrontaran amb l’IK Savehof, campió de la lliga sueca tant masculina com femenina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)