Handbol

Reconeguts

Homenatge. L’equip que va guanyar per 27-25 el Granollers el 1983, present ahir

El segon dels quatre partits oficials que fins ara ha jugat el Granollers a Sarrià de Ter, el va guanyar el conjunt local, en una eliminatòria a doble partit i resolta pel 41-21 de la tornada quatre dies després. La UES va voler reconèixer aquell equip, arran de la referència publicada per aquest diari aquesta setmana i per primer cop fa dos anys amb motiu de la primera semifinal de la supercopa catalana (26-29). L’equip que entrenava Emili Rodríguez va ser reconegut.

27
SARRIÀ:
Teixidor i Casassa –porters–, Jesús Mach (5), Frigola (6), Brugué (8), Baulida (2), Villar (2), Manzano, Miquel Mach, Sala, Vinyals (3) i Rovira (1).
25
GRANOLLERS:
Unzueta II i Sagristán –porters–, Ariño (4), Company (10), Gómez (2), Junqueras, Justo (2), Serra, Puig (6) –el pare de l’actual entrenador del Sarrià, també ahir al pavelló–, Laorden (1) i Unzueta (I).
COMENTARI:
Les aturades de Perer Teixidor van capgirar el partit (5-2 en el 8’). En el 15’ i amb 9-4, Ariño va ser exclòs per protestar i Ferran Raga, expulsat amb vermella per queixar-se als àrbitres (Garcia i Massó) dels dos minuts. El Sarrià va arribar a la mitja part 15-11 gràcies a la seva bona defensa i els contraatacs. El partit es va ajustar amb la mixta d’Escudero sobre Jordi Brugué, però de nou una ràfega de contraatacs va permetre obrir forat (24-19). Al final el públic va acabar a la pista celebrant-ho.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)