Handbol

El premi del qual volen gaudir

Handbol. L’Avannubo la Roca rep el Barça en la semifinal de la supercopa de Catalunya (20.30 h) conscient de la diferència entre els equips i amb la intenció d’aprofitar l’experiència

La segona semifinal de la supercopa de Catalunya es disputa avui (20.30 h) en el pavelló nou de la Roca del Vallès entre dos equips molt diferents i en circumstàncies antagòniques. L’Avannubo la Roca de la primera divisió estatal rep el Barça, campió de la lliga Asobal i semifinalista de la final a quatre de la lliga de campions. L’equip vallesà tot just ahir va fer el seu primer entrenament de la pretemporada, mentre que els blaugrana han jugat dos amistosos contra potents equips europeus –el Kiel i el Montpeller– i la setmana vinent disputaran la Super Globe, el mundial de clubs.

L’entrenador de l’equip de la Roca, Josep Morales, destaca que aquesta semifinal contra el Barça és un premi per al seu equip i diu que l’afronten amb moltes ganes i que volen aprofitar aquesta experiència. La plantilla de l’equip vallesà ha canviat força per aquesta temporada, han perdut jugadors veterans i tenen molts jugadors joves, amb una mitjana d’edat segons diu el seu tècnic de 21 anys. Per Josep Morales serà el seu debut en el primer equip després de dos anys en l’equip tècnic fent de preparador físic i de segon entrenador. L’entrenador de la Roca explica que miraran de mostrar alguna cosa tàctica, però amb un sol dia d’entrenament la idea és córrer i sobretot que ningú és faci mal.

Recaptació solidària

S’espera un bon ambient en el pavelló i que s’acosti molt al ple tot i les dates, en ple mes d’agost. A més de l’al·licient de poder veure un enfrontament contra el Barça, el partit té un caire benèfic. Es fa una jornada solidaria amb una entrada de cinc euros i tot el que es recapti anirà a la lluita contra el càncer infantil.

L’equip blaugrana ja disposa de tots els jugadors amb l’arribada del brasiler Thiagus Petrus, que ve de guanyar la medalla de bronze en els Panamericans. L’entrenador del Barça, Xavi Pascual, donarà la llista de convocats per al partit del vespre després de l’entrenament que els seus jugadors faran al matí. L’equip blaugrana ha estat l’únic campió de la competició, set títols, des que es va agafar aquest nom i aquest format l’any 2012. El Barça és el clar favorit per accedir a una nova final de la supercopa de Catalunya. El Fraikin Granollers es va classificar diumenge i espera rival per a la final. Va guanyar ajustadament la primera semifinal a la pista del Sarrià per 17-18.

Bàsicament és un premi, afrontem el partit contra el Barça amb moltes ganes i que tots en puguin gaudir
La nostra idea és partir el partit en parcials de cinc minuts i intentar veure si som capaços de guanyar algun parcial
Juguem contra un equip que és infinitament superior. Intentarem fer bé les coses que sabem fer i intentar minimitzar els errors
Josep Morales
ENTRENADOR DE lA rOCA
És el primer partit oficial i volem agafar bones sensacions. Ara comença la part bona. Hem preparat bé la pretemporada i encara construïm l’equip
Aitor Ariño
JUGADOR DEL BARÇA

Les semifinals femenines es disputaran demà

Les dues semifinals de la supercopa de Catalunya femenina es disputaran demà. En el pavelló nou de la Roca del Vallés es jugarà el partit entre l’Avannubo la Roca i el Sant Quirze a dos quarts de nou del vespre, un enfrontament entre dos equips que aquesta temporada es tornaran a trobar en la divisió d’honor plata. En el pavelló de Sant Vicenç dels Horts i a partir de les nou del vespre d’enfrontaran l’equip del Sant Vicenç Bar Mi Casa, també de la divisió d’honor plata, jugarà contra el KH-7 Granollers de la divisió d’honor femenina, la màxima categoria estatal. Les finals, tant la masculina com la femenina, de la supercopa de Catalunya es disputaran el divendres 23 en el pavelló de Les Comes d’Igualada. La jornada començarà a les set de la tarda amb la final femenina i després, a partir de les nou del vespre, es jugarà la final masculina. El Fraikin Granollers ja s’hi ha classificat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)