Esquí

Els equips de tècnica de la federació andorrana es preparen a Saas Fee

El gran estatge de pretemporada serà a Ushuaia del 8 de setembre al 10 d’octubre

Dijous les seccions de tècnica d’esquí alpí masculí i femení de la Federació Andorrana d'Esquí van iniciar el viatge cap a Suïssa, a l’estació de Saas Fee, per realitzar una nova estada de pretemporada fins el pròxim dia 28 d’agost. L’expedició està formada per les esquiadores Mireia Gutiérrez i Carla Mijares, amb l’staff completat per Yago Antes (entrenador responsable) i Pol Ferrer (skiman i fisio), i els esquiadors Àxel Esteve, Àlex Rius, Bartumeu Gabriel, Joan Verdú i Xavier Cornella, amb Frédéric Beauviel (entrenador responsable nois), Nico Belcredi (entrenador ajudant i skiman) i Ricard Ortega (skiman).

Mireia Gutiérrez, després de la seva estada de tres dies a Les Deux Alps, amb unes condicions de neu “una mica justes”, segons el tècnic Yago Antes, fa front ara a una nova estada a Saas Fee. També és a l’expedició la jove Carla Mijares, per tal d’aconseguir un impuls en la seva progressió amb un programa específic en el seu cas.

De la mateixa manera, l’equip nacional masculí de tècnica també serà a Saas Fee fins el dia 28.

Yago Antes, entrenador responsable: “Es tracta de tornar a posar-nos els esquís, tornar a provar coses, aprofitar per agafar el material a Fischer i fer les botes i provar-les, i en tot cas retocar-les amb el personal de Fischer que hi ha allà. És en general una posada a punt, abans del gran estatge de la pretemporada, que és a Ushuaia del 8 de setembre al 10 d’octubre”.

La notícia completa a aquí
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)