Atletisme

Guerrero, en el Vallehermoso

Atletisme. Amb la mínima mundialista aconseguida, la banyolina competirà en els 1.500 m del míting de Madrid, que coincidirà amb l’acte inaugural del nou estadi de la capital espanyola

Amb els deures fets, la banyolina Esther Guerrero (New Balance) gaudirà avui d’una prova històrica per a l’atletisme espanyol amb la participació en el míting de Madrid en el flamant nou estadi de Vallehermoso, que s’inaugura avui amb una pista verda i capacitat per a 10.000 espectadors. Guerrero competirà deu dies després d’haver corregut els 1.500 m en 4:05.70 a Szczecin, que a més de la seva marca personal és mínima per al mundial de Doha. En la cursa de Madrid, a més de les principals especialistes espanyoles, hi haurà dues atletes amb registres inferiors als quatre minuts: la nord-americana Rowbury (3:56.29) i l’holandesa Koster (3:59.79).

Més enllà d’una àmplia i destacada representació internacional, la presència catalana en la reunió madrilenya es completa amb Maria Vicente, en el concurs de llargada, Pol Retamal, Cristina Lara i Jaël Bestué, que correran els 100 m l’endemà de fer-ho en els relleus de la Lliga del Diamant a París, Carmen Sánchez (400 m), Mònica Clemente (perxa), i Jordi Sánchez (javelina). El míting també serà la reaparició de Bruno Hortelano (400 m) després d’un any sense competir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)