Waterpolo

Intranscendent

Waterpolo. El CN Barcelona ensopega contra l’Steaua de Bucarest (7-8) però s’assegura el primer lloc i avui entrarà en el sorteig de la fase següent

El CN Barcelona va tancar ahir la primera fase de la Champions amb una derrota intranscendent contra l’Steua de Bucarest (7-8), tot i que els catalans han acabat primers de grup. El matx va ser igualat, amb els mariners sempre a davant fins al darrer quart. Els de Toni Esteller entraran avui en el sorteig de la pròxima fase. Els possibles rivals són el Jadran Split de Croàcia, el CN Terrassa, l’Estrasburg, el Lokomotiv Tbilisi, l’OSC Postdam, el Vouliagmeni, l’A-Hid OSC Budapest i l’AN Brescia. De tots aquests rivals, dos aniran al bombo del CN Barcelona. I de l’Estrella Roja, el VK Sabac, el Dynamo Moscou i Digi Oradea en sortirà el tercer rival. Després de la segona fase ja hi haurà eliminatòries directes entre els primers classificats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)