Tennis taula

Duran i Caymel repeteixen triomf a Cassà de la Selva

Tennis taula. La 37a edició de les 24 hores, que celebrava el seu 40è aniversari, va comptar amb 150 jugadors i va estar marcada per la calor

Marc Duran (TT Borges) i Clàudia Caymel Girbau Vic TT) van guanyar la 37a edició de les 24 hores de tennis taula de Cassà, en el quarantè aniversari de la tradicional cita; que va comptar amb prop de 150 participants i que es va fer en unes condicions molt dures per la calor. Duran i Caymel revaliden d’aquesta manera els triomfs aconseguits el 2018.

Marc Duran, que va guanyar les 14 partides disputades, va tenir en el portuguès Diogo Pinho el seu gran rival. L’esquerrà que jugarà al Benfica després de deixar el CER L’Escala, va arribar a la final contra Duran també sense haver cedit cap partida però el vilanoví va imposar el seu joc, molt tallat i curt per evitar les embranzides del portuguès que ja havia guanyat el 2017 a Cassà. Duran va guanyar per 3-1 la final.

En dones, Clàudia Caymel va imposar-se en la final –la mateixa que el 2018– a la polonesa del Reus Ganxets, Aneta Olevnska. Caymel, que jugarà aquesta temporada al Tramuntana, va guanyar també per 3-1.

L’alcalde de Cassà, Robert Mundet, el president de la Federació Catalana de tennis de taula, Joan Arnau, i pel president del club organitzador, TT Cassà, Albert Puigmolé; van presidir l’entrega de premis, que va comptar amb Marta Negre, filla del creador i patrocinador del torneig. El Trofeu Narcís Negre, al vencedor absolut, va ser per a Marc Duran.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)