Tennis taula

Duran i Caymel hi tornen

Tennis taula. La 37a edició de les 24 hores de Cassà va aplegar prop de 150 jugadors i va estar marcada per la calor i la xafogor

Marc Duran (TT Borges) i Clàudia Caymel Girbau Vic TT) van guanyar la 37a edició de les 24 hores de tennis taula de Cassà, en el quarantè aniversari d’aquesta tradicional cita, que va aplegar prop de 150 participants i que es va fer en condicions molt dures per la calor. Duran i Caymel van revalidar d’aquesta manera els triomfs aconseguits el 2018.

Marc Duran, que va guanyar les 14 partides disputades, va tenir en el portuguès Diogo Pinho el seu gran rival. L’esquerrà, que jugarà al Benfica després de deixar el CER L’Escala, va arribar a la final contra Duran també sense haver cedit cap partida, però el vilanoví va imposar el seu joc, molt tallat i curt, per evitar les embranzides del portuguès, que ja havia guanyat el 2017 a Cassà. Duran va guanyar per 3-1 la final.

En dones, Clàudia Caymel va imposar-se en la final –la mateixa que el 2018– a la polonesa del Reus Ganxets, Aneta Olevnska. Caymel, que jugarà aquesta temporada al Tramuntana, va guanyar també per 3-1. Clàudia Curquejo i Mireia Badosa (TT Cassà) van ser tercera i quarta.

Eloi Ruiz (TT Cassà) va ser el vencedor juvenil i Lluc Ireland (TT Cassà), en infantil. Manel Carmona (Calella)es va adjudicar el títol en veterans i Joaquim Azcon (Cardedeu), en la categoria TT Adaptat. Xavier Herrero va ser el millor en els no federats i, en l’obert per a les categories benjamí i aleví, puntuable per al rànquing de la federació catalana, triple triomf local amb Oriol Martínez (benjamí), Lluc Ireland (aleví) i Anna Puigmolé (aleví femení). La francesa de l’Amo-Mer TT Salomé Lepont va guanyar en benjamí femení.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)