Esquí

Troben el cos sense vida de Blanca Fernández Ochoa

Esquí alpí. L’esquiadora madrilenya, bronze en l’eslàlom dels Jocs d’Albertville 1992, havia desaparegut el 24 d’agost a la serra de Cercedilla

Un sergent de la Guàrdia Civil fora de servei ha trobat aquest migdia el cos sense vida de Blanca Fernández Ochoa. L’esquiadora olímpica, medalla de bronze en l’eslàlom dels Jocs d’Albertville 1992, havia desaparegut el 24 d’agost a la serra de Cercedilla, on diumenge, després de trobar-se el cotxe de l’esquiadora per la zona, es va activar un ampli dispositiu de recerca format pels bombers, la Policia Nacional i la Guàrdia Civil. El cadàver ha estat trobat al pic e la Peñota, a unes dues hores del lloc on es va localitzar el cotxe de l’esquiadora.

Blanca Fernández Ochoa, nascuda el 22 d’abril de 1963 a Madrid, era considerada la millor esquiadora espanyola de tots els temps. Era germana del també esquiador Paco Fernández Ochoa, or en l’eslàlom dels Jocs Olímpics de Sapporo 1972 i mort el 2006. L’esquiadora madrilenya també havia aconseguit al llarg de la seva carrera vint podis en la copa del món, amb quatre victòries incloses, i va quedar a un sol lloc de pujar al podi de l’eslàlom del mundial de Vail 1989.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)