Més esport

Mundials amb presència catalana

Gimnàstica. La federació espanyola presenta la selecció estatal per al mundial de rítmica a Bakú, amb tres catalanes, i la preselecció per al mundial de gimnàstica artística de Stuttgart, amb sis catalans

Tres gimnastes catalanes participaran en el mundial de gimnàstica rítmica i sis gimnastes catalans –quatre noies i dos nois– tenen molt a prop disputar el mundial de gimnàstica artística de Stuttgart, ja que estan en la preselecció. La Federació Espanyola de Gimnàstica va presentar ahir davant el Museu Arqueològic de Madrid aquests equips, en un acte al qual van assistir la presidenta del Consell Superior d’Esports, María José Rienda, i el president de la federació, Jorge Carballo, i en el qual també es van fer diverses exhibicions de les dues modalitats de gimnàstica.

El mundial de gimnàstica rítmica es disputarà la setmana que ve, del 16 al 22 de setembre, a Bakú (Azerbaidjan) i han estat seleccionades tres catalanes. Clara Esquerdo i Emma Reyes competiran en la modalitat de conjunts i faran equip amb les madrilenyes Alba Polo, Sara Salarrulana i Victoria Cuadrillero, i la valenciana Ana Gayán. La catalana Natalia García ha estat seleccionada per disputar la prova individual i competirà en la cinta. Les valencianes Maria Añó i Polina Berezina disputaran el concurs complet, i la valenciana Noa Ros farà les maces.

El mundial de gimnàstica artística es disputarà a Stuttgart (Alemanya) del 4 al 13 d’octubre. La federació espanyola va presentar la preselecció dels equips masculins i femenins. En la preselecció femenina hi ha les catalanes Marina González, Alba Petisco, Alba Asensio i Carla Font, mentre que en la masculina hi figuren Joel Plata i Thierno Boubacar. Els dos mundials atorguen diferents places de classificació per poder disputar els Jocs Olímpics de Tòquio del 2020.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)