Atletisme

Ezzaydouni, al mundial

Atletisme. El canetenc és a la llista de Doha amb cinc catalans més. La maratoniana Marta Galimany, pendent d’unes valoracions finals

El fondista canetenc Ibrahim Ezzaydouni (FC Barcelona), en 3.000 m obstacles, és la gran novetat de la representació catalana en el mundial de Doha, on ja estaven confirmats per la federació espanyola Adel Mechaal i Esther Guerrero (1.500 m) i complien tots els requisits els marxadors Raquel González (20 km), Jesús Ángel García Bragado i Mar Juárez (50 km). El quart lloc acreditat en el The Match de Minsk, i sobretot el seu gran registre en la lliga del Diamant de París (8:14.49), no deixaven cap dubte que Ezzaydouni està en un gran moment de forma per ser a la selecció mundialista. També hauria de ser en aquesta llista la vallenca Marta Galimany, que té la mínima (2h30:15), però com la resta de maratonians espanyols està pendent d’una sèrie de valoracions finals tenint en compte les extremes condicions meteorològiques de Doha.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)