Rugbi

La Santboiana tomba el campió (23-22)

Rugbi. El degà continua invicte després de superar el VRAC Quesos Entrepinares, igual que el Barça, que s’imposa al Bathco a domicili (28-33)

La UE Santboiana i el Barça han començat la lliga amb molt bon peu i després de dues jornades es mantenen invictes, i el que és més important, després d’haver-se enfrontat a rivals de gran nivell. El degà del rugbi català va segellar un triomf de prestigi contra el vigent campió, el VRAC (23-22), sobre la nova gespa del Baldiri Aleu. El conjunt de Ricardo Martinena va exhibir un magnífic to defensiu i va prendre la iniciativa gràcies a un assaig de Ramiro Robledo. Jonny Bentley no va fallar en la transformació i ho va arrodonir amb dos cops de càstig. L’equip val·lisoletà va respondre amb un assaig al límit del descans (13-5). El VRAC va reaccionar i va capgirar el resultat amb dos assajos. La Santboiana, però, va recuperar el nivell defensiu i amb un assaig de Faavae i la transformació de Bentley va segellar la victòria.

El Barça va saber remuntar un resultat advers contra el Bathco (14-6) per cantar el segon triomf (28-33) en dos partits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)