Ciclisme

La jove Chloé Dygert domina el cronòmetre en el mundial elit

Ciclisme. Mikkel Bjerg guanya per tercer cop la contrarellotge sub-23, sota una intensa pluja

La jove nord-americana Chloé Dygert va dominar completament la contrarellotge elit femenina del mundial i va superar per més d’un minut i mig les seves principals rivals. Amb el terra moll però amb pluja ocasional, Chloé Dygert, de 22 anys, va començar a marcar els millors parcials i a doblar corredores des dels primers quilòmetres. La seva superioritat va ser total, va guanyar amb un temps de 42:11, i va deixar a 1:32 la segona classificada, l’holandesa Anna van der Breggen. La també holandesa Annemiek van Vleuten no va poder defensar el títol mundial que va guanyar l’any passat i només va poder ser tercera, a 1:52 de la nova campiona.

El danès Mikkel Bjerg va guanyar per tercera vegada consecutiva la contrarellotge sub-23 masculina. El danès va tornar a mostrar la seva superioritat, i aquest cop ho va fer sota una intensa pluja i en un circuit amb molts bassals d’aigua, que van fer caure alguns dels favorits. Mikkel Bjerg va guanyar amb 40:20, i va estar acompanyat en el podi pels nord-americans Ian Garrison, que va arribar a 26 segons, i Brandon McNulty, que va trigar un segon més.

En la jornada d’avui es disputarà la contrarellotge elit masculina de 52,5 quilòmetres. L’australià Rohan Dennis defensarà el títol, però la duresa del recorregut, amb pujades i baixades en la segona part de la prova, fa que hi hagi força aspirants.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)