Ciclisme

El Massi-Tactic tanca el seu primer any amb triomf

Ciclisme. Mireia Benito i Emma Ortiz guanyen la copa catalana elit i sub-23

El Massi-Tactic UCI Women’s Team va tancar el seu primer any de competició al Prat de Llobregat en l’última cursa de la copa catalana. Mireia Benito, en elit, i la corredora del filial Emma Ortiz (Catema.cat), en sub-23, es van adjudicar la general. Benito, guanyadora de la categoria promesa l’any passat, tanca una brillant temporada, el colofó de la qual va ser el bronze en l’estatal a Múrcia. Patri Ortega (Massi-Tactic), Benito i Maria Banllés (Catema.cat) van ser les tres primeres en la cursa i Fie Østerb (Eneicue) tanca el podi de la general. El conjunt del Baix Ter és l’únic equip professional de l’àmbit català i aquest 2019 ha disputat curses del World Tour i de la segona categoria UCI.