Golf

Arnaus i Cabrera lideren l’obert d’Espanya a Madrid

Golf. Un “boogey” en l’últim forat impedeix al moianès acabar la jornada amb avantatge

El golfista moianès Adri Arnaus (-11) va acabar la segona jornada de l’obert d’Espanya com a líder al costat del jugador de Las Palmas Rafa Cabrera, després de completar el recorregut del Club de Campo de Madrid amb cinc cops sota el par del camp. Un boogey en l’últim forat va impedir al català, de 24 anys, afrontar la jornada d’avui amb algun cop d’avantatge respecte als seus principals rivals.

Arnaus, que debuta aquest any en el circuit europeu, va repetir en el forat 14 l’eagle que havia fet en la jornada inaugural. Després d’encadenar tres forats sota el par (4, 5 i 6) el jove golfista es va veure al capdavant de la classificació, però el seu company de partida, Cabrera, tampoc va afluixar en cap moment. En tot cas, Arnaus arriba al cap de setmana en la millor situació possible per lluitar pel seu primer títol al circuit, tot i que la igualtat és màxima. Samuel del Val, després d’una bona reacció en els últims forats, va acabar tercer a només dos cops dels líders.

“La veritat és que he gaudit molt i he resistit jugadors als quals admiro i que considero bons amics”, va dir Arnaus en acabar la jornada.

El basc Jon Rham, gran favorit per a la victòria, no s’ha lluït, però demà sortirà amb les possibilitats de victòria intactes gràcies a quatre birdies en la segona meitat del recorregut, que el situen com a quart classificat, a només dos cops d’Arnaus i Cabrera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)