El Bordils frega la victòria a pocs segons del final

Handbol. Un gol d’Arnau Palahí a 25 segons de la conclusió queda neutralitzat en el darrer atac dels madrilenys per Martín, que deixa el marcador en empat a 31 en un partit força igualat

alcobendas 31 bordils 31

ALCOBENDAS:Torres, S. López (3), Díaz (4), Catalina, De la Rubia (8), Velasco (2), J. López, Eceolaza, Ortega, Rodríguez (1), Gutiérrez, Crespo (6), Gimeno (2), M. Martín (1), A. Martín (4), Tannion.BORDILS:González, Farrarons (1), F. Reixach, Prat (4), Palahí (3), Vilanova, Canyigueral (4), Oliver, Moreno (1), Montes (8), Batlle, Bañeras (4), J. Reixach (5), Ferrer (1), Pou.PARCIALS:3-3, 6-5, 7-7, 9-9, 12-11, 16-15; 19-18, 22-21, 24-23, 27-28, 28-28, 31-31.ÀRBITRES:Montero i Estellés. Exclusions a López, Velasco i Martín de l’Alcobendas, i Farrarons del Bordils.

El Bordils va tenir a tocar el primer triomf fora de casa, a Alcobendas, en un partit molt igualat en què els madrilenys van empatar mitjançant Martín a setze segons del final. En la primera meitat el Bordils va competir a la perfecció, amb Marc Prat fent l’empat a quatre i a set al quart d’hora de partit. L’Alcobendas va demanar temps per aturar el bon joc dels visitants, que es van mantenir en el partit amb el 12-11 a set minuts del descans. Tot i això Lluís Ferrer, el segon de Pau Campos, va aturar el partit per continuar amb el bon to. Una bona dinàmica que va confirmar abans del descans Farrarons posant el 16-15 i aprofitant dues expulsions locals.

En la represa, amb empat a 22, el Bordils va malbaratar una superioritat per treure’n profit (24-22), però el pivot Montes i Bañeras van fer mal a la defensa madrilenya i van situar un inquietant 25-27 a 12 minuts del final que va obligar el tècnic local a demanar temps. Jordi González va continuar aturant molt i a 25 segons del final i amb empat a 30 Palahí va marcar el que era gairebé el gol del triomf. Nou segons més tard, en el darrer atac local, Martín va fer l’empat definitiu.