Rugbi

El Japó derrota Escòcia i l’elimina del mundial

Rugbi. El conjunt amfitrió trenca tots els pronòstics i guanya per 28-21 el partit que havia de decidir quin dels dos equips es classificava per als quarts de final

El Japó va trencar tots els pronòstics amb la seva victòria per 28-21 contra Escòcia, i va deixar els escocesos fora del mundial. Els amfitrions van guanyar el partit que havia de decidir quin dels dos combinats es classificava per als quarts de final. Aquesta victòria va situar el Japó com a primer del grup A, mentre que Irlanda queda segona i el tercer lloc d’Escòcia la deixa fora. Els escocesos es van avançar (0-7), però el Japó va dominar la primera meitat i va arribar al descans amb un 21-7. En la segona part, va ampliar l’avantatge (28-7) i la reacció d’Escòcia va portar emoció fins al final, 28-21.

El Japó jugarà els quarts de final del mundial contra Sud-àfrica, mentre que Irlanda s’enfrontarà amb Nova Zelanda, l’actual campiona mundial. En els altres quarts, Anglaterra jugarà contra Austràlia, i Gal·les s’enfrontarà amb França.

En aquesta darrera jornada de la fase de grups, es va suspendre un altre partit, el Namíbia-Canadà del grup B, per motius de seguretat. El pas del tifó Hagibis per la ciutat on s’havia de jugar va deixar malmesa la zona del voltant de l’estadi i les carreteres. Els dos equips ja no podien passar als quarts.

QUARTS DE FINAL
Dissabte, 19 d’octubre
Anglaterra - Austràlia (1)
Nova Zelanda - Irlanda (2)
Diumenge, 20 d’octubre
Gal·les - França (3)
Japó - Sud-àfrica (4)
SEMIFINALS
Dissabte, 26 d’octubre
Guanyador 1 - guanyador 2 (5)
Diumenge, 27 d’octubre
Guanyador 3 - guanyador 4 (6)
FINAL
Dissabte, 2 de novembre
Guanyador 5 - guanyador 6
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)