Tennis

Badosa tanca el curs com a Top 100

Tennis. La tennista de Begur comença les vacances com a número 95 del món i ja pensa en el 2020, temporada en què debutarà en el torneig d’Auckland (Nova Zelanda)

La tennista de Begur Paula Badosa (21 anys) ha aconseguit completar la temporada del 2019 amb el principal objectiu que s’havia proposat al costat del seu entrenador, Xavi Budó, que era acabar entre les cent millors del món. Aquesta setmana la jugadora, que no tornarà a jugar fins al 2020, és la número 95 del món. Badosa ocupava tot just fa dos anys el lloc 242è del rànquing, just quan passava per la seva pitjor crisi personal, no només de joc.

Durant el 2019 ha aconseguit uns 260.000 dòlars en premis i ha aconseguit plantar-se al quadre final de l’obert d’Austràlia, Wimbledon i l’obert dels Estats Units per primer cop en la seva carrera. També ha jugat les fases finals d’Indian Wells, Miami i l’obert de la Xina.

Tot i que Badosa és una jugadora ja consolidada en el circuit WTA, ha continuat jugant alguns tornejos ITF. A Makinohara (Japó) va aconseguir el seu setè títol des del 2013.

La jugadora té previst iniciar el curs del 2020 després d’unes petites vacances al torneig d’Auckland (Nova Zelanda) a principis de gener. L’objectiu, segons admet el seu entrenador, serà tornar a fer una gran remuntada en la WTA i mirar de superar alguna eliminatòria en els tornejos del Grand Slam.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)