Futbol sala

Més de 1.000 jugadors i jugadores progressen en la preparació dels campionats de seleccions comarcals

Futbol sala.

Els campionats de seleccions comarcals de base de futbol sala, que es disputaran a Blanes el 6 i el 7 de desembre, continuen complint els terminis de preparació. Un total de 1.080 jugadors i jugadores, distribuïts en 54 seleccions per delegació i categoria ja han completat el segon dels cinc entrenaments previstos.

La convocatòria s¡’ha fet en 14 seus diferents. Aquest entrenament ha estat l’últim amb 20 jugadors i jugadores per selecció. A partir de l’entrenament de diumenge vinent, els delegats comarcals en podran convocar entre 12 i 15 abans de donar la llista definitiva el 25 de novembre.

Durant la segona sessió la delegació del Maresme va optar per preparar uns entrenaments específics pels porters i porteres.

Les convocatòries pel tercer entrenament estaran disponibles a l’apartat específic de la pàgina web de la Federació Catalana de Futbol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)