Atletisme

Adel Mechaal, cap de cartell de la Jean Bouin

Atletisme. Esther Guerrero i Artur Bossy, convidats a la presentació, lluitaran per les places d’honor de la clàssica cursa barcelonina

El palamosí Adel Mechaal (New Balance) serà el cap de cartell de la 96a edició de la Jean Bouin, que es disputarà diumenge al Parc de Montjuïc i que el curs passat va aplegar fins a 12.000 corredors entre la quinzena de curses que conformen l’ampli programa de la clàssica cursa barcelonina. Mechaal no corria aquesta cursa des del 2015, en què va acabar quart. David Palacios, Artur Bossy, Ibrahim Ezzaydouni, Marc Alcalà i els eritreus Robel Sibathu i Michael Bereket són altres aspirants a les places d’honor. En la prova femenina destaca la participació de la catalana Esther Guerrero, la castellana Marta Pérez i les marroquines Silham Hilali i Soukania Atanane. En l’acte de presentació hi van assistir Esther Guerrero i Artur Bossy, que més enllà de lluitar per les places d’honor aprofiten aquestes proves en ruta per preparar la campanya de pista coberta, amb la vista posada en el campionat d’Espanya i el mundial de Nanjing (Xina).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)