Més esport

Natàlia García acaba quarta en el Ciutat de Barcelona

Gimnàstica rítmica. L’ucraïnesa Vlada Nikoltxenko (87,100) s’emporta la victòria en una dura lluita amb la búlgara Boriana Kalein (85,950)

Natàlia García Timofeeva ocupa la quarta posició en la 5a edició del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona després de lluitar pel podi des del primer aparell. La victòria se l’emporta l’ucraïnesa Vlada Nikoltxenko amb 87,100 punts per davant de la búlgara Boriana Kalein (85,950) amb la que manté una dura lluita. Vlada Nikoltxenko es situa en el primer lloc després del primer aparell, el cercol, i s’hi manté en el segon, la pilota, però en les maces Boriana Kalein passa a la primera posició per només dues dècimes. El darrera aparell, la cinta, decideix el títol i l’ucraïnesa fa un millor exercici i s’emporta la victòria.

La tercera posició és per la bielorussa Anna Kamenxikova amb 79,350 punts, superant per només tres dècimes i mitja a Natàlia García que s’ha conformar amb la quarta plaça (79.000) després d’ocupar el tercer lloc en els dos primers aparells. La segona catalana en competició, la jove Elisa Pérez, ocupa la desena posició final amb 64,500 punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)