Golf

Larrazábal inicia amb força la temporada

Golf. El barceloní va primer després de la segona jornada de l’Alfred Dunhill Championship de Sud-àfrica, la primera prova del circuit europeu del nou curs. Carles Pigem passa el tall

Pablo Larrazábal inicia molt bé la nova temporada i després de les dues primeres jornades ocupa la primera posició de l’Alfred Dunhill Championship de Sud-àfrica. El barceloní millora el segon lloc del primer dia i amb una targeta de 69 cops (-3) en suma un total de 135, nou sota el par del camp. Pablo Larrazábal té tres cops d’avantatge sobre els seus dos perseguidors, el sud-africà Branden Grace i l’holandès Will Besseling que acaben la segona jornada amb 138 cops (-6).

El lleidatà Carles Pigem millora 34 posició en aquesta segona jornada amb un recorregut de 71 cops (-1), i amb un total de 145 cops (+1) supera el tall i també jugarà el cap de setmana. Carles Pigem ha recuperat la targeta del circuit europeu per aquesta nova temporada i ja ha començat a competir en la primera prova.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)