Ciclisme

Greu accident del danès Norsgaard a Cassà

Ciclisme. El nou corredor del Movistar topa amb un cotxe quan tornava d’entrenar-se i podria patir diverses fractures en una cama

El ciclista professional danès Mathias Norsgaard ha resultat ferit de consideració aquest migdia en topar amb un cotxe a Cassà de la Selva, quan tornava d’entrenarse a la carretera de Santa Pellaia. Les circumstàncies de l’accident no s’han pogut confirmar però el web cassadigital.cat apunta que en el moment de la col·lisió plovia i Norsgaard no hauria advertit que un cotxe volia entrar en un garatge i per això ocupava part de la calçada. La policia local de Cassà ha acudit al lloc de l’accident i, en veure la gravetat de les ferides de Norsgaard, ha activat els serveis del SEM i també dels bombers. El corredor ha estat traslladat en ambulància a un centre hospitalari gironí, on ha quedat ingressat. El diagnòstic inicial apuntava la possibilitat que pogués patir doble fractura de tíbia i peroné.

Norsgaard, que va fitxar pel Movistar fa amb prou feines dues setmanes és un potent rodador de dos metres d’alçada que té, com a actuacions més destacades, un bronze en la contrarellotge del Mundial sub-23. L’equip Movistar buscava un perfil de corredor com el danès per reforçar la seva faceta més feble, la de les contra rellotge.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)