Esports de muntanya

Primera taula de treball comarcal per impulsar la candidatura olímpica Pirineus-Barcelona 2030

Olimpisme.

El Pallars Sobirà ha acollit aquest matí la constitució de la 1a Taula de Treball Permanent a nivell comarcal per tal de treballar de la mà del territori en el camí de creació de la candidatura olímpica Pirineus-Barcelona 2030. Sota el compromís d’establir un diàleg permanent i territorialitzar la ja existent Taula de Treball Permanent a nivell nacional, s’ha materialitzat la voluntat d’establir una relació bilateral entre les institucions públiques, teixit administratiu i esportiu i la societat civil.

La reunió, presidida pel Secretari General de l’Esport i director del projecte de la candidatura, Gerard Figueras, acompanyat del President del Consell Comarcal del Pallars Sobirà, Carlos Isus Castellarnau, i el coordinador de l’Oficina Tècnica de la candidatura, Ricard Font, ha servit per explicar la situació actual del treball que s’ha portat a terme en els darrers mesos.

Gerard Figueras s’ha mostrat satisfet amb la situació actual del projecte. “El projecte de Jocs Olímpics i Paralímpics d’hivern és un projecte de país que pretén ser elaborat de forma conjunta. Amb la constitució de la Taula comarcal volem obrir les portes a que sigui el propi territori qui posi sobre la taula quines han de ser les prioritats que han de servir a la comarca al voltant d’aquest projecte olímpic”, ha dit. També, s’ha compromès a celebrar regularment la Taula de Treball Permanent del Pallars Sobirà “per tractar tant la part esportiva com tota la part de llegat per a la comarca”.

Per la seva banda, el president del Consell Comarcal del Pallars Sobirà, Carlos Isus, ha transmès l’aposta per Pirineus-Barcelona 2030: “Els JJOO volem que siguin una oportunitat per a nosaltres”. Així, el diàleg permanent permetrà “ser coneixedors del projecte i poder assolir el màxim consens ciutadà”, ha dit.

La del Pallars Sobirà ha estat la primera de les taules que es constituiran a nivell comarcal i que a partir de gener del 2020 es reproduirà a totes les comarques pirinenques.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)