Hoquei sobre herba

L’Atlètic Terrassa jugarà les dues semifinals de copa

Hoquei sobre herba. L’amfitrió supera els quarts de final, tant en nois com en noies, en el llançament de ‘shoot outs’. El Polo inicia la defensa del títol masculí amb victòria i ara s’enfrontarà al Junior

L’Atlètic de Terrassa es classifica per jugar les dues semifinals de la copa, tant la masculina com la femenina. El club amfitrió ho aconsegueix en les dues ocasions en el llançament de shoot outs després d’empatar en el temps reglamentari. En la copa femenina l’Atlètic de Terrassa i l’Egara empaten (0-0) en el duel català dels quarts de final i després s’imposa per 3-0 en els shoot outs. En la copa masculina els amfitrions empaten (1-1) contra el Complutense i després el superen per 2-4.

El Polo inicia la defensa del títol masculí guanyant per la mínima l’Egara (2-1), mentre que el FC Barcelona perd clarament contra el Club de Campo (3-8) i el Junior remunta en el darrer quart i venç el Tenis (2-3). L’Atlètic de Terrassa jugarà demà contra el Club de Campo en la primera semifinal i el Polo contra el Junior en la segona.

En la copa femenina l’Atlètic de Terrassa és l’únic equip català que queda e competició i demà jugarà la segona semifinal contra el Club de Campo, el campió. El conjunt madrileny elimina el Polo ajustadament (2-3) en els quarts de final. El Junior cau contra el Taburiente (2-0), mentre que el CD Terrassa és clarament superat pel Complutense (0-4).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)