Hoquei sobre herba

La sentència, des dels ‘shoot-outs’

Hoquei sobre herba. L’Atlètic Terrassa i el RC Polo repetiran la final de l’última edició de la copa després de desfer-se del Club de Campo (2-2) i el Júnior (0-0), respectivament

Les dues semifinals del torneig del KO per excel·lència es van resoldre en els shoot-outs. L’Atlètic Terrassa i el RC Polo repetiran la final de l’última edició de la copa (14 h, Esport3) després d’haver-se desfet respectivament del Club de Campo (2-2) i el Júnior (0-0) en dos partits molt igualats.

En la primera semifinal, l’equip terrassenc va prendre la iniciativa dues vegades, amb gols de Marc Sallés i Quim Malgosa, però en les dues ocasions el conjunt madrileny va saber reaccionar per restablir l’equilibri. El duel va tenir fases de domini altern, tot i que els locals van fer més mèrits per obtenir el premi final.

El segon partit també va ser molt anivellat i les defenses es van imposar clarament als atacs. En el tram final, l’equip barceloní va tenir més control de la bola i va atacar amb més insistència, però el Júnior es va mostrar molt sòlid i va resistir amb el marcador a zero. Els shoot-outs van dictar sentència.

La final femenina (12 h) la disputaran el Club de Campo, el gran favorit, que no va deixar cap possibilitat a l’Atlètic Terrassa (0-6), i el Complutense, que es va fer desfer del Taburiente (0-4).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)