Més esport

La reusenca Ari Sánchez i la madrilenya Ale Salazar guanyen el Master

Pàdel. S’imposen en la final a la canaria Marta Marrero i la madrilenya Marta Ortega per 7-5, 3-6 i 7-6 després de tres hores de lluita

La reusenca Ari Sánchez i la madrilenya Ale Salazar es converteixen en mestres del pàdel mundial al guanyar la final de l’Estrella Damm Master de Barcelona. Ari Sánchez fa història en el pàdel català i es la primera jugadora del Principat –home o dona–que guanya un Master. Ari i Ale s’imposen en la final a la canària establerta a Sant Cugat Marta Marrero i la madrilenya Marta Ortega, les números 1 del món, per 7-5, 3-6 i 7-6 (4) després de tres hores de lluita. La catalana i la madrilenya superen varis cops el marcador advers, però la seva lluita per cada pilota els hi acaba donant el títol.

En la final masculina el veterà brasiler de 33 anys Pablo Lima i el jove jugador madrileny de 23 anys Alejandro Galán, la tercera parella del món, guanyen el títol en derrotar per 7-6 i 6-3 els argentins establerts a Barcelona Fernando Belasteguin –40 anys– i Agustín Tapia –20 anys–.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)