Natació

Guillem Pujol i Laura Rodríguez guanyen la 110a copa Nadal

Natació.

El blanenc Guillem Pujol (CN Mataró) i la igualadina Laura Rodríguez (CN Barcelona) han guanyat aquest matí la 110a edició de la copa Nadal que s’ha disputat al Portal de la Pau de Barcelona, davant l’estàtua de Colom, en una jornada festiva i amb bon temps que ha aplegat 400 nedadors. Pujol ha fet un temps de 2:17 sobre una distància de 200 metres –en un recorregut d’anada i tornada fins a una boia situada a 100 m–, i ha entrat per davant del seu germà Ricard Pujol (Farners) –2:23–. El blanenc ha obtingut el seu sisè triomf seguit i ha superat el rècord de cinc triomfs consecutius de David Royo entre el 1995 i el 1999. El podi l’ha completat Pol Soler (Sitges). En la cursa femenina, Laura Rodríguez ha aconseguit la segona victòria consecutiva, amb un registre de 2:44. María José Mojica i Ekaterina Schelchkova, també del CN Barcelona, han completat el podi. Hi han pres part 114 nedadores, un nou rècord en la prova.

La tradicional cursa organitzada pel CN Barcelona ha aplegat inscrits en nou categories diferents. Entre les autoritats, hi ha estat present el president de la Generalitat Quim Torra.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)