Esquí

Marius Lindvik guanya a Garmisch Partenkirchen

Salts d’esquí. El noruec de 21 anys aconsegueix la seva primera victòria en la copa del món en la cita de referència de l’especialitat

Marius Lindvik ha estrenat el sue palmarès en la copa del món de salts d’esquí amb la victòria en la segona cita dels Quatre Trampolins, a Garmisch Partenkirchen. El noruec de 21 anys ha fet un primer salt de 143,5 metres que iguala el registre històric d’una llegenda com el suís Simon Ammann –quatre ors olímpics–, considerat un dels millors de tots els temps; en el trampolí més famós del món.

Els 136 metres del segon salt han permès Lindvik acabar amb 289,8. L’alemany Karl Geiger ha estat segon amb 285 i el polonès Dawid Kubacki tercer amb 284. El japonès Ryoyu Kobayashi, que va guanyar la darrera edició dle torneig i que lidera la general, tenia el triomf a la mà abans que saltessin els tres darrers homes, amb 282,1 metres.

Geiger havia de ser el primer alemany en guanyar la cita de Garmisch Partenkirchen des del 2002 però Marius Lindvik ha fet que en la 68a edició del torneig el triomf torni a ser per a un saltador estranger.

Kobayashi, que va guanyar la cita inaugural a Oberstdorf té ara sis punts de marge respecte Geiger, quan queden les cites austríaques, a Innsbruck dissabte i a Bischofshofen el dia de Reis.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)