Més esport

La força del planter català

Estatals de base. Les seleccions catalanes reflecteixen la feina dels clubs amb tres títols en handbol a Cantàbria i dos de bàsquet a Huelva

Les seleccions catalanes de base han alçat avui cinc títols en el campionat d’Espanya d’handbol –tres en quatre finals jugades a Cantàbria– i de bàsquet, en el qual han obtingut dos títols en quatre finals en el campionat disputat a Huelva. Els resultats remarquen, una vegada més, la bona feina dels clubs en les dues disciplines i subratllen la continuïtat de la força del planter català.

En bàsquet, la selecció cadet femenina ha dominat amb autoritat amb la victòria de les de Lluís Biosca contra Andalusia (74-62) amb una Marina Asensio (24 punts) espectacular. En categoria infantil, les noies d’Àlex Rodríguez han superat a Madrid (53-45) amb Marta Alsina destacant (6 punts i 12 rebots). També hi ha hagut presència en les altres dues finals masculines tot i que el cadet d’Òscar De Paula no ha pogut superar a Madrid (62-55) tot i els 16 punts del blaugrana Aarón Ganal i també ha obtingut la plata l’infantil de Rubén Muñoz en caure contra Andalusia (68-58) tot i els 15 punts i 9 rebots de Dayan Nessah.

Els tres títols d’handbol han estat per als equips masculins de les categories juvenil –triomf davant de Madrid per 24-32–, cadet, amb una victòria contra Navarra (27-23) i infantil, superant la selecció d’Andalusia (18-25). La selecció catalana infantil femenina ha caigut amb el cap ben alt en la final contra Navarra (16-22).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)