Tennis taula

El Girbau Vic rep al Saint Quentinois en l’anada dels quarts de la Lliga de campions

Tennis de taula. Elc onjunt francès és molt potent i compta amb la 27a jugadora del rànquing mundial, la xinesa Mo Zhang

El Girbau Vic rep aquesta tarda (18:45 h) en l’anada dels quarts de final de la lliga de campions femenina al potent conjunt francès del Saint Quentinois. El partit es disputarà al local de joc del pavelló d’Esports Castell d’en Planes de Vic i el conjunt osonenc buscarà sorprendre al seu rival que surt com a favorit per passar a la semifinal. El conjunt osonenc és el primer equip català que disputa la màxima competició europea, va superar la fase de grups i ara està entre els vuit millors d’Europa.

L’equip francès té en les seves files a la xinesa Mo Zhang, 27 del món, i a la millor jugadora russa, Polina Mikhailova, 47 del rànquing mundial. L’equip el completen la francesa Aurore Le Mansec i la russa Olga Mikhaylova.

En el conjunt del Girbau Vic destaca la gironina i actual campiona estatal, Sofia -Xuan Zhang que ha tingut bones actuacions en la lligueta prèvia és la 119 del rànquing mundial absolut i la 9 del sub-21, la número 1 de Gal·les, Charlotte Carey, l’hongaresa Orsolya Feher i la sèrbia Gabriela Feher, i les jugadores de la base Noa Muñoz i Sílvia Coll. El màxim responsable de l’equip, Salvador Serra, podrà comptar per primera vegada en la competició europea amb Gabriela Feher després de superar la seva llarga lesió. Ja va debutar a la superdivisió i va guanyar els tres partits que va disputar. El partit de tornada es disputarà a França el diumenge 16 de febrer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)