Tennis

Espanya sobreviu en la copa ATP

Tennis. Tot i la derrota de Nadal contra Goffin, elimina Bèlgica (1-2) i jugarà avui la semifinal davant d’Austràlia

Espanya es va saber sobreposar a la derrota inesperada del número 1, Rafa Nadal, contra David Goffin ahir contra Bèlgica en els quarts de final de la copa ATP (1-2) i jugarà avui la semifinal davant l’amfitriona, la perillosa Austràlia de Nicky Kyrgios i Alex de Minaur. L’altra semifinal la disputaran Sèrbia, que ahir va passar fluix davant Canadà (3-0) i Rússia, que ja s’havia classificat dijous i que té un equip molt potent amb Daniil Medvedev i Karen Khatxanov. Dusan Lajovic, que va batre Felix Auger-Aliassime per 6-4 i 6-2 i el número 1 serbi Novak Djokovic, que li va remuntar un set a Denis Shapovalov –4-6, 6-1 i 7-6 (4)–, van sentenciar i van confirmar les previsions davant de la recent finalista de la Davis.

El castellonenc Roberto Bautista, per la seva banda, no va titubejar en el primer partit de la sèrie entre Bèlgica i Espanya davant de Kimmer Copejans –6-1 i 6-4– i va avançar la campiona de la copa Davis. Però Goffin –11è de l’ATP–va donar la campanada en superar Nadal –6-4 i 7-6 (3)– i va deixar la resolució en mans dels jugador de dobles. Bèlgica va alinear Sander Gille i Joran Vliegen, especialistes en la matèria, que van endur-se el primer set, però que no van saber rematar la feina. El ressorgit Nadal va estirar del carro sense por, i Pablo Carreño també va estar a l’altura en un partit costerut. L’experiència els va enlairar amb un break en l’onzè joc del segon acte consumat en blanc quan Nadal va reclamar amb raó que la raqueta de Vliegen havia traspassat la línia imaginària del mig de la pista. En el supertie-break van ser millors: 6-7 (7), 7-5 i 10-7.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)