El Bordils desperta en la segona part i venç el cuer

Handbol. Guanya el Palma del Rio gràcies al seu bon segon temps després d’arribar al descans empatats. Surt provisionalment de la zona de descens

CH BORDILS 32 PALMA D. RIO 23

CH BORDILS:Jordi González, Francesc Reixach (1), Prat (3), Palahí (7), Masó (3), Vilanova, Masmiquel, Canyigueral (2), Oliver, Moreno (4), Fornés (2), Montes (3), Josep Reixach (5), Ferrer (1), March i Pou (1).PALMA DEL RIO:Martín, Salas (1), Reyes (4), Portero, Morales (6), Plaza (2), Antunez (1), Carlos González (3), Povedano (1), Sánchez (3) i Morgado (2).PARCIALS CADA CINC MINUTS:3-0, 6-2, 8-6, 8-6, 10-9, 12-12 (descans), 15-13, 18-13, 21-16, 25-17, 29-19 i 32-23.ÀRBITRES:L. Garcia i T. Rodríguez. Van excloure Prat, Vilanova, Canyigueral, Fornés, Pou, Portero i Povedano.

El Bordils ha derrotat el cuer, el Palma del Rio, gràcies a la seva bona segona meitat, ja que en la primera no ha acabat de tenir les idees clares i ha arribat al descans amb un empat a dotze gols. L’inici del segon temps ha sigut fulgurant amb un parcial de 6-1 i el partit ha quedat ben encarrilat. Amb aquesta victòria el Bordils surt de manera provisional de la zona de descens de la divisió d’honor plata.

Els blanc-i-verds sabien que no podien fallar contra l’últim classificat que només ha sumat una victòria, i vhn sortir centrats en el partit, aconseguint un 3-0 d’entrada i un 6-2 en el minut vuit. El Bordils però ha estat vuit minuts sense marcar cap gol i això ha permès al conjunt visitant empatar el partit en el minut 22, 8-8. Tot i que els locals s’han tornat a distanciar, s’ha arribat al descans amb el 12-12.

L’inici de la segona meitat ha deixat el partit pràcticament sentenciat amb un parcial del Bordils de 6-1 en els primers deu minuts (18-13). Poc a poc els locals han anat incrementant la seva avantatge en el marcador, i han fet dos parcials de 5-0 en pocs minuts de diferència. Després del primer s’han situat amb vuit gols d’avantatge (24-26 en el 47’) i s’ha arribat a la màxima avantatge de dotze gols després del segon amb el 31-19 en el minut 56. En els darrers minuts els locals s’han relaxat una mica i els visitants han maquillar una mica el resultats final.