Ciclisme

El Massi-Tactic rep la visita de Gerard Figueras i de Miquel Noguer a Púbol

Ciclisme. L’equip gironí de la categoria UCI fa la seva primera concentració per preparar una temporada que comença el 9 de febrer amb la Volta a la Comunitat Valenciana

El Massi-Tactic, que ahir es va presentar a la Diputació de Girona, ha rebut aquest matí a Púbol, la visita de Gerard Figueras, Secretari General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, i de Miquel Noguer, president de la Diputació de Girona.

“Teníem clar que havíem de sumar-nos i apostar per aquest projecte, és liderat per un club que porta el ciclisme a dins i s’ho creu. Catalunya és, històricament, un país amb molta tradició ciclista, i tot i passar per uns anys complicats econòmicament a poc a poc tot va ressorgint. El 2020 és una bona oportunitat perquè l’esport femení exploti positivament” ha dit la màxima autoritat esportiva del país, mentre el president de l’ens supramunicipal que va ser el marc de la presentació de l’equip hi ha afegit: “intentem potenciar i ajudar a que es puguin desenvolupar projectes com aquest, estem al servei dels clubs de la demarcació. Donem tot el suport perquè el club i les noies puguin desenvolupar un esport com és en aquest cas el ciclisme”.

Noemí Ferré, una de les cinc corredores que segueix a l’equip que va estrenar-se el 2019, ha agraït la visita en què també hi havia Jordi Masquef, diputat d’Esports de la Diputació de Girona, i Josep Pujols, representant Territorial de l’Esport de la Generalitat a Girona. “És molt important per nosaltres tenir l’estructura necessària per evolucionar. Treballarem per deixar el nom de Torroella, de Girona i de Catalunya ben alt” ha destacat la ciclista maresmenca.

La temporada comença el 9 de febrer amb la Volta a la Comunitat Valenciana per al Massi-Tactic, que fa la seva primera concentració a Públo. L’equip té quinze corredores, cinc de les quals de fora de l’estat. Les germanes Ariadna i Mireia Trias, les dues de Mont-ras i que corrien al Sopela del País Basc, fan que l’equip del Baix Ter compti amb corredores de la demarcació aquest any.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)