Patinatge

Granollers, solució de proximitat

Patinatge artístic. El campionat gironí que s’havia de fer diumenge a Fontajau i pel qual s’havien venut 4.000 entrades es disputarà el 16 de febrer al Palau d’Esports

El Palau d’Esports de Granollers, amb capacitat per a 6.500 espectadors, serà el marc del campionat territorial gironí de grups de xou que s’havia de fer aquest diumenge a Fontajau i pel qual avui fa una setmana, quan la instal·lació es va veure greument afectada pels efectes del temporal, s’havien venut 4.000 entrades anticipades. La competició serà el 16 de febrer, una setmana abans del campionat de Catalunya que també s’havia de fer a Girona i que s’ha mogut a Lleida, al Barris Nord, on també es farà el campionat estatal de la modalitat.

La Federació Catalana de Patinatge, juntament amb la seva delegació territorial gironina, gestiona encara amb l’empresa que ven les entrades anticipades per internet les possibilitats que ofereix a les persones que n’havien adquirit per aquest diumenge. La prioritat de la federació, molt agraïda per la predisposició de l’Ajuntament granollerí, era trobar un pavelló amb una capacitat igual o superior que permetés de donar cabuda per les entrades venudes i que fos el més a prop possible. Una solució que la instal·lació en què juga habitualment el BM Granollers compleix perfectament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)