Tot just la primera de l’any

Handbol. El Sarrià paga cars els propis errors després d’un bon inici i perd a la pista del Màlaga un partit amb més d’una desena d’exclusions

MÀLAGA 28 SARRIÀ 25

TROPS MÀLAGA:Zhukov (1), Quero (1), Fernández, Quintana (4), Alarcon, Cabello (5), Muñoz (2), Oliva, Armada (4), Portela, Artés (1), Rudovic (3), Sio (2), Castro i Moledo (5).UNIÓ ESPORTIVA SARRIÀ:Guitart, Palacios (1), Aleman (1), Fina, Segarra (3), Martí Arnau (2), Pere Arnau (5), Ballester (5), Mariscal (1), García, Moreno, Rovira (4), Serrano (3), Teixidor i Vicente.PARCIALS:1-2, 4-4, 6-6, 10-7, 12-8, 14-9; 17-11, 19-14, 22-18, 25-22 i 28-25.ÀRBITRES:Manuel Mohedano i Vicente Peris. Exclusions a Portela (26’), Muñoz (32’), Moledo (40’) Zhukov (43’) i Quintana (44’) del Màlaga i a Serrano (15’), Martí Arnau (23’), Vicente (36’), Aleman (37’) i Teixidor (48’) del Sarrià. Desqualificació a Artés (42’) del Màlaga.

El Sarrià va perdre el primer partit després de l’aturada nadalenca, a què va arribar després de caure en la copa. Un resultat que té una altra lectura, perquè el darrer triomf sarrianenc és el de l’11 de gener, en el primer partit de l’any, amb l’Acanor (24-25), abans d’enllaçar dos empats a casa. Tot i les baixes, el conjunt de Salva Puig va fer un molt bon inici de partit a Màlaga, però quan els àrbitres van començar el rosari d’exclusions –cinc i una desqualificació als locals i sis als visitants–, van perdre el fil i van entrar en una dinàmica d’errors que els locals van saber aprofitar per desequilibrar la balança abans del descans (14-9).

Ballester, amb el 0-1 en la primera jugada, va donar el primer avantatge al Sarrià, de què el cinquè (4-5) també arribaria de les mans del lateral, després de dos gols de Pere Arnau i un de Serrano. Però l’exclusió de Serrano després que Arnau Rovira empatés a 6 permetia al Màlaga obrir una escletxa (10-7) i, amb tres gols de Cabello després de l’exclusió de Martí Arnau, marxar amb un coixí (14-9) que després del descans s’ampliaria per la manca d’efectivitat visitant (16-10).

Un 0-3 després de dues noves exclusions del Màlaga (19-16 Isaac Aleman) permetia al Sarrià posar-se a remolc i mantenir-se a tres gols. Però els intents de set contra sis i les alternances defensives plantejades no van ser suficients per remuntar.

14 pèrdues i 6 llançaments clars fallats són 20 pilotes que, contra un equip del nivell del Màlaga, ens han fet anar a remolc
Els últims quinze minuts de la primera meitat, hem donat molta vida al Màlaga, i ells tenen jugadors amb experiència