El KH-7 Granollers certifica el pas a quarts de la Challenge Cup

Handbol. Torna a guanyar el Sokol Poruba txec per un clar resultat de 40-23 en un gran partit

El KH-7 Granollers ha certificat la seva classificació pels quarts de final de la Challenge Cup al tornar a guanyar el Sokol Poruba txec, aquest cop per 40-23. Les vallesanes portaven tretze gols d’avantatge del partit d’anada i encara han ampliar molt més la diferència.

Els primers minuts del partit han siguts anivellats, però el Granollers sempre ha anat per davant amb mínimes diferències. A partir del minut vint-i-dos (9-9) les vallesanes s’han distanciar clarament. Marta Mera ha estat impressionant a la porteria –deu aturades en el primer temps–, i en atac han fet un parcial de 7-0 i s’ha arribat al descans amb el 16-10. En l’inici de la segona meitat el KH-7 Granollers ha sentenciat el partit amb un parcial de 5-0 (20-10). L’entrenador Robert Cuesta ha pogut donar minuts a totes les jugadores i els gols han estat molt repartits i totes les jugadores de camp que han jugat n’han fet algun.

També estan classificats pels quarts de final de la Challenge Cup els conjunts estatals de l’Aula Valladolid, que hi va accedir directament, el Mecalia Guardés, els conjunts croats del Lokomotiva Zagreb i el Bejelovar, el Madeira de Portugal, el Naisa Nis serbi i el Juro Inurek holandès. El sorteig dels emparellament dels quarts de final es farà el proper dimarts. El partit d’nada de l’eliminatòria es disputarà el cap de setmana del 29 de febrer o l’1 de març, i el de tornada el 7 o 8 de març.