Atletisme

Oukhelfen i Ouboukir, campions catalans de cros

Atletisme. Els dos atletes s’han estrenat en el palmarès en la 50a edició del cros de Mataró i la 101a del campionat de Catalunya

Abdessamad Oukhelfen (Playas Castelló) i Douae Ouboukir (CA Sant Just) han assolit el seu primer títol català de cros, que ha coincidit amb la 50a edició de la prova mataronina. El fondista reusenc, de 21 anys i encara en categoria sub-23, s’ha imposat a l’esprint al canetenc Ibrahim Ezzaydouni (FC Barcelona). Ha completat el podi Mourad el Bannouri (la Sansi), que defensava el ceptre de l’any passat a Vic. En la prova femenina, Ouboukir, que acostuma a córrer les proves de cros descalça, ha forçat el ritme en l’última volta i ha arribat a meta amb 9 segons de marge respecte la fondista de Castellar del Vallès Laia Casajoana (Marathon), de només 20 anys i que com Oukhelfen encara és atleta sub-23. La tercera plaça ha estat per a la badalonina Míriam Ortíz (AA Catalunya), la defensora del títol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)