Rugbi

França guanya i se situa primera

Rugbi. Els francesos derroten Itàlia per 35-22 en la segona jornada del Sis Nacions

França va derrotar Itàlia per 35-22 en la segona jornada del Sis Nacions i es va situar en la primera posició amb els mateixos punts que Irlanda. Els francesos van iniciar molt bé el partit i en només disset minuts ja es van avançar amb un 13-0. Els italians es van acostar fins a només tres punts, però es va arribar al descans amb un 23-10 per als francesos. En la segona meitat França va continuar sòlida en atac, va aconseguir la bonificació ofensiva i es va emportar la victòria.