Més esport

Carolina Marín és dubte a Barcelona

Bàdminton. La campiona olímpica i tricampiona del món hauria de debutar aquest dimecres contra la russa Perminova en el Masters però un accident greu del seu pare fa perillar la seva participació

La campiona olímpica, tricampiona mundial i tetracampiona europea, l’andalusa Carolina Marín, és dubte per motius familiars per debutar aquest dimecres contra la russa Natalia Perminova (4.40 h) en el Barcelona Spain Master que ha arrencat avui al Vall d’Hebron. La jugadora encara és a Huelva al costat del seu pare, que va patir un greu accident. Fins demà al matí no se sabrà si Marín, la indiscutible cap de cartell, disputa el torneig català. La jugadora de 26 anys ja es va perdre diumenge passat un partit de la lliga de divisió d’honor amb el CB Pitiús d’Eivissa pel mateix motiu. Marín, actual número 8 del rànquing mundial, tampoc no va jugar l’edició de l’any passat del Masters barceloní per una lesió. L’altra atractiu del quadre femení serà la índia Saina Nehwal, bronze a Rio i divuitena del món. També hi serà la basca Clara Azurmendi i les catalanes Paula Molins i Marta González. En nois, els catalans Sergi Alcalà i Oriol Altimira van guanyar el seu primer partit de la prèvia però van cedir en el segon que els hauria donat l’accés al quadre. El primer favorit és el danès Viktor Axelsen, número 5 del món.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)