Més esport

Els clubs fan pinya amb ‘La grada suma’

Bàsquet L’Uni, el Bàsquet Girona i el Girona FC signen un conveni per educar en valors a través de l’esport

L’Uni Girona, el Girona FC i el Bàsquet Girona van signar ahir a l’escola Santa Eugènia el conveni conegut com La grada suma, una iniciativa que forma nens i nenes en valors a través de l’esport i que promou el Consell Esportiu del Gironès.

Els clubs participants en La grada suma conviden també la mainada a la graderia en els partits que juguen a Fontajau i Montilivi. El Girona FC va estar representat en la trobada pel president, Delfí Geli, i pel futbolista Gerard Gumbau. Per part de l’Spar Citylift van assistir a la signatura del conveni la jugadora internacional María Araújo i el directiu Cesc Riera. La presidenta del Consell Esportiu del Gironès, Anna Coll, va explicar que en l’edició del curs passat de La grada suma hi van participar més de 3.000 alumnes.

El programa desenvolupa a les escoles tot un seguit d’activitats didàctiques per potenciar els valors implícits en l’esport, a reflexionar entorn de l’ambient que es viu en un esdeveniment esportiu, minimitzar les conductes inapropiades dins i fora dels terrenys de jocs i despertar la mirada crítica dels espectadors. Com a final del projecte, l’alumnat es converteix en espectador dels partits del Girona, l’Uni, i el Bàsquet Girona.

El projecte va néixer durant el curs escolar 2014/15 per aprofitar la sinergia de l’esport com a eix transversal de la societat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)