Més esport

El Polo fa el doblet en el català per equips

Pàdel.

El RC Polo de Barcelona s’ha alçat amb el títol en el campionat de Catalunya per equips tant en la categoria masculina com en la femenina en el campionat disputat a les pistes del CT Reus Monterols.

L’equip femení del Polo s’ha imposat en la final al CT Tarragona (5-0). L’equip capitanejat per Jaume Santó defensava així el títol aconseguit l’any passat a les pistes del seu principal rival.

En categoria masculina els barcelonins s’han imposat per 3- 2 al RCT Barcelona. El conjunt capitanejat per Jani Gisbert recupera així un títol que l’any passat no va poder conquerir en caure a semifinals. «Estem molt contents d’haver sumat aquest doblet. Davant hem tingut al vigent campió, un rival molt dur i que ens ho ha plantejat moltes dificultats. Personalment estic molt satisfet d’haver guanyat ja que ha estat el primer cop que he fet de capità» ha explicat Gisbert.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)