Més esport

Es multipliquen les suspensions esportives pel coronavirus en diversos països

Sanitat. El mundial de tennis de taula que s’havia de fer a Corea s’ha ajornat, la lliga de futbol del Japó s’atura tres setmanes i la copa de la lliga es suspèn

En els darrers dies i les darreres hores s’han anat multiplicant les competicions esportives que s’han suspès o ajornat amb motius de la propagació del coronavirus, el COVID-19. A nivell mundial l’última gran competició afectada és el mundial de tennis de taula que s’havia de disputar a la ciutat coreana de Busan. El torneig estava previst del 22 al 29 de març, i la federació internacional ha anunciat que no es jugarà en aquestes dates i que reserve les dates del 21 al 28 de juny per disputar-lo, sempre que en les properes setmanes la situació sanitària evolucioni favorablement. Estava previst que el mundial reunís a prop 3.000 jugadors, tècnics i federatius de 87 països diferents. Segons les últimes dades Corea del Sud te prop d’un miler de contagiats i hi han hagut deu morts.

En el Japó la federació de futbol va suspendre la copa Levain, la copa de la lliga, que s’havia de jugar aquesta mateixa setmana i també ha decidit ajornar tots els partits de la lliga de les tres primeres categories –94 partits–, durant tres setmanes, fins el 15 de març. La lliga havia començat fa una setmana. També s’ha cancel·lat un partit amistós sub-23 contra Sud-africà.

En el mateix Japó s’ha suspès un campionat internacional paralímpic de boccia, mentre que la marató de Tòquio programada per l’1 de març es disputarà. però només amb la participació dels 200 atletes d’elit, mentre que als 38.000 inscrits populars no els deixen participar. El coronavirus ha provocat més de 800 contagiats en el Japó.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)