Una muntanya russa

Handbol. Divisió de plata. El Sarrià comença com un tsunami a Zamora (2-7) i quan els locals ho tenien tot a favor (25-22) reacciona amb orgull i encert per endur-se un gran empat

ZAMORA 28 SARRIÀ 28

ZAMORA:Barrientos, Aravena (1), Ruiz del Río, Cubillas (3), Admella, Miguel García, Gómez, Guillermo García (5), Ramiro Martínez (12), Mouriño (2), Horcajada (1), González (2), Sarasola (1) i Gallego (1).SARRIÀ:Guitart, Palacios, Pórtulas (8), Fina (1), Segarra (1), Martí Arnau, P. Pere Arnau (12), Ballester, Mariscal (2), Moreno, Rovira (2), Serrano, Torres (1), Teixodor (1) i Veicente.PARCIALS:0-4, 3-7, 7-8, 10-12, 12-13, 14-16; 15-18, 17-20, 20-22, 25-22, 26-26 i 28-28.ÀRBITRES:Hoz i Riloba. Van excloure Gallego (2), Ruiz del Río i Mouriño, del Zamora, i Segarra, Ballester i Serrano, del Sarrià.

21 2 0 19 490 625

El Sarrià es va endur un valuós punt de la pista del Zamora, un dels rivals directes en la zona mitjana de la taula, en un partit que no es va decantar per cap banda tot i que els dos equips van fer grans mèrits per obtenir els dos punts. Pórtulas va fer de penal l’empat final i en la jugada següent la defensa del Sarrià va treballar perfectament per evitar el gol dels locals. Pere Arnau (12 gols) va ser l’estilet ofensiu de Salva Puig.

L’inici del Sarrià va ser fulgurant. Un parcial de 0-4 en cinc minuts i un de 2-7 amb Pere Arnau i Pórtulas desencadenats va obligar els locals a jugar bona part del partit a remolc. Amb tot, l’equip castellà es va refer d’aquest cop inicial i tornar a ficar-se al partit abans del descans (10-12). La segona part va ser unes muntanyes russes d’emocions per part dels dos equips. El Zamora, amb el públic bolcat, va aconseguir frenar el joc d’atac gironí i a deu minuts del final semblava tenir el partit a la butxaca (25-22). Els de Salva Puig, però, no van abaixar els braços i van recuperar l’esperit de la primera part ajudats també per les aturades de Guitart contra un equip local que també es va negar a acceptar caure derrotats. Al final, l’afició va acabar dempeus aplaudint els dos equips.