Hoquei sobre gel

La final de la lliga d’hoquei gel, també s’ajorna pel coronavirus

Hoquei sobre gel. El Puigcerdà s’hi va classificar després de sorprendre el Barça en la semifinal en el tercer partit pel desempat i s’enfronta al Txuri Urdin, campió els tres últims anys

La federació espanyola d’esports d’hivern ha cancel·lat totes les competicions que estaven programades per a aquest mes de març, incloses les de patinatge artístic a Puigcerdà i les finals i les copes d’hoquei sobre gel masculina i femenina i les de curling.

“Nosaltres estàvem en un molt bon moment de forma, ara. En estat d’eufòria i entrenant molt bé, en dinàmica positiva i això és una mala passada. Però és el que hi ha, ens hem d’adaptar a tot” es resigna l’entrenador del Puigcerdà, Salva Barnola.

L’equip cerdà va eliminar el Barça, que havia estat el millor en la lliga regular, en la semifinal al tercer partit i amb un gol d’or de Granell.

El primer partit de la lluita pel títol, al millor de cinc i en la repetició de la de fa u any, s’havia de jugar dissabte a la nit a Sant Sebastià, amb el segon l’endemà i els dos següents l’altre cap de setmana.

El Txuri Urdin ha guanyat les tres darreres lligues, la última contra el Puigcerdà amb gol d’or en el cinquè partit. El Barça va guanyar la copa el 2019, després de derrotar l’equip de la Cerdanya en la final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)