Més esport

El COI admet que ja estudia l’ajornament dels Jocs de Tòquio

Olimpisme.

El Comitè Olímpic Internacional (COI) s’ha donat un marge de quatre setmanes per estudiar un possible ajornament dels Jocs Olímpics de Tòquio, que han de començar el proper 24 de juliol després de la crisi sanitària mundial que ha desencadenat la pandèmia del coronavirus. La decisió també afectaria als Jocs Paralímpics, que tenen com a data d’inici el 25 d’agost.

La comissió executiva del COI ha admès en un comunicat oficial que davant l’empitjorament de la situació a nivell global ha fet un primer pas per estudiar possibles escenaris alternatius. “El COI, en cooperació amb el comitè organitzador dels Jocs i les autoritats japoneses començarà converses detallades per completar l’estudi de l’evolució sanitària mundial i les seves repercussions en els Jocs Olímpics, inclosa la hipòtesi d’un ajornament”, assenyala el comunicat. El COI dona per fet que en quatre setmanes haurà parlat amb totes les parts implicades per prendre una decisió definitiva.

La pressió dels comitès olímpics estatals, les federacions i els esportistes ha pujat de to els últimes dies, sobretot als Estats Units.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)